Cursusen Contract | MBO-groene detailhandel
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MBO-groene detailhandel

MBO-groene detailhandel

Heb je ‘groene’ vingers en vind je het leuk om in een winkel of tuincentrum te werken? Dan is MBO-groene detailhandel echt iets voor jou!

Iets voor jou?

De groene detailhandel is nooit saai! Je werkt met planten, dieren en klanten. Afhankelijk van de richting die je kiest, houd je je bezig met de verkoop, het onderhoud of de organisatie. Kies je voor groen, dan heb je planten- en dierenkennis en weet je hoe je producten mooi presenteert, verkoopt en afrekent.

Over de opleiding niveau 2

Tijdens je opleiding en stage leer je van alles over de verkoop van je levende en/of verse producten. Je bent klantvriendelijk en kunt mensen ook echt iets vertellen over de producten die je verkoopt. Heeft iemand een klacht, dan weet je hoe je er mee om moet gaan. Je hebt geleerd hoe je producten het beste bewerkt, verpakt en bewaart en klaar maakt voor transport. Als je klaar bent met deze opleiding, kun je plannen, organiseren en efficiënt werken – natuurlijk met zorg voor de omgeving én het levende product!

Geen reactie's

Geef een reactie