Cursusen Contract | MBO-voeding
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MBO-voeding

MBO-voeding

Het bewerken van grondstoffen en het verwerken en inpakken van producten. Daar draait alles om bij voeding! Hygiene en kwaliteitscontroles zijn daarbij onmisbaar. Vind je het leuk om met voeding bezig te zijn? Kies dan voor MBO-voeding.

Iets voor jou?

Tijdens je opleiding leer je alles over het bewerken van grondstoffen en het verwerken en inpakken van de producten. Daarnaast leer je hygiënisch te werken en kwaliteitscontroles uit te voeren op het product en het productieproces. Je kunt goed met de machines omgaan en ze schoonmaken en onderhouden. Ook leer je om te gaan met klanten en het werken met de kassa.

“Op weg naar een uitdagend beroep!”

Over de opleiding niveau 2

Op school en tijdens je stage leer je van alles over het bereiden van voedsel. Je kunt apparatuur bedienen en instellen en weet veel over producten en bederfelijkheid. Ook omdat je te maken krijgt met collega’s en klanten, staan zaken als werkoverleg, omgaan met klanten en het gebruik van de kassa op het lesprogramma. Als je klaar bent, weet jij hoe belangrijk de controle van de bereiding en het eindproduct is. Bestellingen opnemen gaat je goed af, net als rekenen en het maken van reclamemateriaal.

2 Reactie's
  • admin
    Geplaatst op 15:32h, 06 december Beantwoorden

    Great responsive WordPress theme.

  • admin
    Geplaatst op 15:33h, 06 december Beantwoorden

    The materials in his design reveal the perception toward space, surface and volume. Moreover, he likes to use natural materials because of their aliveness, sense of depth and quality of individual. He is also attracted by the important influences from Japanese Zen Philosophy.

Geef een reactie