Cursusen Contract | Opleidingen BHV
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Opleidingen BHV

Opleidingen BHV

De maatschappij en de wetgever gaan ervan uit dat u, als goede ondernemer, voor de mensen op uw bedrijf zorgt (medewerker, bezoeker, leverancier, zzp’er, klant etc.). Dit betekent dat u de bedrijfshulpverlening binnen uw bedrijf heeft georganiseerd. Is er naast de ondernemer één andere persoon op het bedrijf aanwezig dan moet er altijd tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) aanwezig zijn. De BHV-er moet voldoende geschoold zijn, om aan de gestelde eisen te voldoen.

De cursussen kunnen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds worden gevolgd. Eventueel ook op zaterdag. Cursus & Contract kan voor u en uw medewerkers ook een cursus “op maat” verzorgen. Bij voorkeur op uw eigen locatie. Hierin kunnen wij meer aandacht besteden aan specifieke onderwerpen en situaties. Wij bieden o.a. programma’s aan voor kinderopvang, hulpverlening bij geïsoleerde arbeid, hulpverlening voor wandelexcursie leiders.

1Reactie
  • Samuel Johnson
    Geplaatst op 15:35h, 06 december Beantwoorden

    Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme Very nice theme 🙂

Geef een reactie