Cursusen Contract | MBO-hovenier
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MBO-hovenier

MBO-hovenier

Ben je ondernemend, veelzijdig, werk je graag in de buitenlucht en houd je van aanpakken? Dan past de opleiding Hovenier bij jou.

Als je deze opleiding gedaan hebt, ben je een stuk groener dan toen je begon. Je kunt tuinen en plantsoenen ontwerpen, inrichten en onderhouden. Je weet dat ‘groen’ ook gaat over bestrating en plantenkennis. De groene ruimte heeft geen geheimen meer voor je, je bent handig met machines en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Klinkt dit goed? Meld je dan aan voor de opleiding Hovenier.

Iets voor jou?

Doe je de opleiding op niveau 3 en 4, dan kun je kiezen uit verschillende richtingen. Bij de specialisatie hoveniersbedrijf leer je alles over beplanting, maar ook over houtwerk, straatwerk, metselen, beregening en verlichting. Je verdiept je in organiseren en plannen, tuinontwerpen, begroten en leiding geven. Als groenvoorziener leer je aan de hand van een ontwerp groen aanleggen, onderhouden en beheren. Je leert te werken met machines die je ook zelf moet onderhouden.

“Op weg naar een groen & duurzaam beroep”

Nog even dit…

Een dagje uit, even ontspannen, genieten van een mooie tuin of gewoon een prettige leefomgeving… Iedereen vindt ‘groen’ belangrijk! Met deze opleiding draag jij eraan bij dat iedereen van de groene ruimte kan blijven genieten. Doe je mee?

Lees meer over de inhoud van de opleiding in de factsheet.

Geen reactie's

Geef een reactie