Cursusen Contract | MBO-bloem & design
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MBO-bloem & design

MBO-bloem & design

Heb je oog voor kleuren, vormen en materialen? Heb jij een passie voor bloemen en ben je creatief? Kies dan voor de opleiding MBO-bloem & design.

Iets voor jou?

Elk ontwerp begint met een idee. Of het nu gaat om een bloemstuk voor een etalage, het inrichten van een ruimte of het bedenken van een nieuwe huisstijl. Je kiest voor de specialisatie bloem of design. Tijdens de opleiding leer je hoe je een idee vertaalt in een ontwerp en vervolgens in een product. Als je klaar bent, heb je kennis van de verschillende technieken en kun je uiteenlopende producten van verschillende materialen maken. Je weet precies welke stijl bij welke klant past. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends, maar kent ook de stijlen uit het verleden. Je hebt je creativiteit ontwikkeld, maar ook je ondernemersvaardigheden.

“Op weg naar een groen & creatief beroep!”

Over de opleiding niveau 2

Bloemen brengen kleur en sfeer! Op school en tijdens je stage leer je alles over planten en bloemen. Als je klaar bent, maak je net zo makkelijk een bloemwerk voor een etalage als een corsage voor de bruidegom of een bloemstuk voor een rouwkamer. Je kunt omgaan met klanten, kassa en computer en je weet hoe je bestellingen plaatst en de juiste verkoopprijs berekent.

Over de opleiding niveau 3 & 4

Het eerste jaar is een algemeen jaar op het gebied van design en bloemstyling. In dit jaar leer je voor beide richtingen de basisvaardigheden. Na dit eerste jaar ga jij je verder specialiseren in één van deze twee richtingen, waarbij je je eigen stijl gaat ontwikkelen. Je kunt een stage kiezen die past bij jouw specialisatie.

1Reactie
  • A WordPress Commenter
    Geplaatst op 13:52h, 23 oktober Beantwoorden

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie