Cursusen Contract | Een expert op het gebied van veiligheid
15808
post-template-default,single,single-post,postid-15808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Een expert op het gebied van veiligheid

Een expert op het gebied van veiligheid

Bij Kenteq kun je de cursus monteur beveiligingstechniek volgen. Bij het succesvol afronden van de cursus krijg je het diploma monteur beveiligingsinstallaties. Dat is een verplicht certificaat voor iedereen die werkzaamheden verricht aan beveiligingsinstallaties. Dat kan het monteren van componenten zijn, maar ook het plegen van onderhoud. Het certificaat dat je behaalt is twee jaar geldig. Daarna zul je een herhalingscursus moeten volgen.

 

Hoe de cursus er bij Kenteq uitziet

Bij Kenteq kun je de cursus volgen. Kenteq is een ervaren aanbieder van allerlei opleidingen en cursussen. Deze zijn allemaal gericht op de technische sector. Bij Kenteq werken specialisten en ervaren docenten. De cursus tot monteur beveiligingstechniek duurt vier dagen. Bij Kenteq worden deelnemers ingelicht over de nieuwste snufjes binnen de beveiligingstechniek. Daarom ben je na het afronden van de cursus ook meteen klaar voor de toekomst. De techniek gaat immers snel vooruit en de kennis van monteurs kan niet achterblijven. De cursus sluit je succesvol af door een voldoende voor het examen te halen. In principe is de cursus voor iedereen toegankelijk die een technische achtergrond heeft. Je leert hoe je storingen in beveiligingssystemen zo snel mogelijk op kunt lossen. Daar komt ook een hoop analyse bij kijken om het probleem op te sporen.

 

Kenteq leidt vakmensen op

Kenteq is al vele jaren bezig met het opleiden van technisch personeel. Het is een aanbieder van cursussen en volledige opleidingen. Jonge mensen kunnen hier terecht voor een technische opleiding van hoge kwaliteit. Het is natuurlijk ook mogelijk om je te laten bijscholen. Jaarlijks kloppen veel bedrijven bij Kenteq aan voor cursussen. Deze worden veelal op locatie gegeven. Dat komt omdat Kenteq veel aandacht heeft voor de praktijk. Het is daarom wel zo makkelijk als je op de plaats bent waar deelnemers van een cursus hun werk uiteindelijk uit gaan voeren.

 

Geen reactie's

Geef een reactie