Cursusen Contract | Mijn succes met Zoekmachine optimalisatie
15824
post-template-default,single,single-post,postid-15824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Mijn succes met Zoekmachine optimalisatie

Mijn succes met Zoekmachine optimalisatie

Welkom op mijn blog over mijn succes in combinatie met zoekmachine optimalisatie. Zoals jullie weten heb ik een website over handtassen en is mijn website de laatste maanden qua bezoekers geëxplodeerd. Omdat vele van jullie nieuwsgierig waren waarom de website vaak in onderhoud was wil ik jullie mijn succes delen.

 

Zoals jullie dus al weten ging het om mijn webshop in handtassen. Ik ben in zee gegaan met een online marketing bureau die de algehele online marketing van mij uit handen nam. In eerste instantie dacht ik dat het geen resultaat opleverde, maar achteraf was dit dus wel het geval. Na een kleine drie maanden waren de resultaten geweldig en stond ik bovenaan met het zoekwoord handtas kopen. Daarnaast hebben we ook nog andere zoekwoorden onder de loep genomen en geoptimaliseerd voor marketing doeleinde!

 

Door de snelle progressie die ik door online marketing heb meegemaakt is mijn website geëxplodeerd. Hierdoor moest ik een nieuwe website hebben die duizenden bezoekers tegelijkertijd aan kon, vandaar dat de website offline was. De website is nu volledig ge-fine tuned en beschikt over de meest recente updates. Daarnaast is de website ook volledig responsief waardoor je nu ook eenvoudig via de mobiel handtassen kunt kopen.

 

Daarnaast zullen wij ook komende periode meer aandacht besteden aan diverse online marketing kanalen en zullen we hier ook leuke win acties voor online zetten. Volg ons daarom op Facebook en Instagram, want je kunt daar echt leuke winacties voor verwachten.

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben omtrent de reden van onze afwezigheid en de inzetbaarheid van onze online marketing. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat u graag te woord!  Daarnaast kunnen jullie ook altijd bij ons langskomen voor onafhankelijk

Geen reactie's

Geef een reactie