Cursusen Contract | About Us
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

About Us

Ervaar VMBO-groen en kom langs!

Je staat voor een bijzondere keus: een opleiding kiezen die bij jou past. Het kiezen van een opleiding is het begin van de reis naar jouw droomberoep.

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Kom dan langs op de DoeDag en OpenAvond. Die zijn erg handig als je nog niet weet naar welke school je toe gaat. Onze leerlingen en docenten kunnen je veel vertellen over het VMBO-groen en natuurlijk ook over de school zelf. Je bent van harte welkom! Net als je (groot)ouders en eventuele broers en zussen natuurlijk.

De leerlingen en docenten vertellen je graag meer over de school. Voor deze avond kun je je aanmelden voor Buitenpost, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek. Want wij vinden het prettig om te weten of je komt, maar ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom.

Cursus & Contract

beweegt zicht projectmatig in de driehoek: bedrijfsleven,

onderwijs en overheid.

Maatwerk is onze kracht

Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, zowel binnen als buiten de groene sector.

Bijzondere projecten en evenementen

Naast scholing is ons team ook actief in allerlei projecten & evenementen. Food? Multifunctionele landbouw? Plattelandsontwikkeling? Biodiversiteit? Krimp als kans?

Maar er kan veel meer!

Binnen ons grote netwerk zijn we altijd op zoek naar nieuwe verbindingen en innovatieve kansen. We komen graag met u brainstormen over mogelijkheden.

Wij zijn hier om een ​​betere wereld voor u te creëren